Destinační management v praxi - Kůsová, Šárka (2011)
Cílem práce bude analyzovat fungování vybraných subjektů destinačního managementu na území Jihočeského kraje, příp. i na území krajů sousedících. Práce se zaměří na porovnání existence, fungování, zaměření a spolupráci s dalšími subjekty jednotlivých destinačních managementů a přinese reálná doporučení pro zefektivnění fungování těchto subjektů.