Destinační management v praxi - Kůsová, Šárka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Musil, Martin, 1976-; Jaderná, Eva (2011)
Cílem práce bude analyzovat fungování vybraných subjektů destinačního managementu na území Jihočeského kraje, příp. i na území krajů sousedících. Práce se zaměří na porovnání existence, fungování, zaměření a spolupráci s dalšími subjekty jednotlivých destinačních managementů a přinese reálná doporučení pro zefektivnění fungování těchto subjektů.
Vedoucí práce: Martin Musil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch; management destinací; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; tourism; destination management; master's theses