Vyhodnocení realizace plánu sociálních služeb ve vybraném území - Svoboda, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Havlíčková, Ivana (2011)
Bakalářská práce analyzuje a vyhodnocuje komunitní plán a jeho realizaci na území Domažlicka. K tomu využívá metodiku, která byla zpracována pro ministerstvo práce a sociálních věcí. Ta je zaměřena na hodnocení kritérií kvality procesu plánování rozvoje sociálních služeb. Pracuje s analýzami, které byly základními podklady pro vznik plánu, jenž vedl k rozvoji sociálních služeb. Tuto metodiku lze aplikovat na průběh komunitního plánování rozvoje sociálních služeb na Domažlicku. Práce navrhuje aktivity vedoucí ke zlepšení dalšího cyklu komunitního plánování.
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: sociální služby; komunitní plánování; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; social service; community planning; bachelor's theses