Analýza spokojenosti návštěvníků s doplňkovými službami zoologické zahrady - Faladová, Jarmila (2011)
Bakalářská práce se zabývá analýzou spokojenosti návštěvníků s doplňkovými službami poskytovanými Zoologickou zahradou Ohrada. Cílem práce je zjistit míru spokojenosti návštěvníků, a zda poskytování služeb prostřednictvím externího subjektu ovlivňuje jejich kvalitu.