Analýza spokojenosti návštěvníků s doplňkovými službami zoologické zahrady - Faladová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Nový, Jan, 1966-; Musil, Martin, 1976- (2011)
Bakalářská práce se zabývá analýzou spokojenosti návštěvníků s doplňkovými službami poskytovanými Zoologickou zahradou Ohrada. Cílem práce je zjistit míru spokojenosti návštěvníků, a zda poskytování služeb prostřednictvím externího subjektu ovlivňuje jejich kvalitu.
Vedoucí práce: Jan Nový
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: neziskové organizace; služby; marketingový výzkum; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; nonprofit organizations; service industries; marketing research; bachelor's theses