Návrh projektů pro region Česká Kanada - Staněk, Pavel (2011)
Diplomová práce je zaměřená na návrh vhodného projektu přírodní park Česká Kanada a je rozčleněná do dvou hlavních částí. V teoretické části jsou nejdříve definovány základní charakteristiky cestovního ruchu. Poté je popsána destinační management a marketing. V praktické části je představen přírodní park Česká Kanada. Dále provedena analýza vnitřního prostředí prostřednictvím primární a sekundární nabídky. Následuje analýza vnějšího prostředí za využití metody PESTEL. Po provedení SWOT analýzy následuje návrh vhodného projektu za použití rozšířeného marketingového mixu cestovního ruchu.