Návrh projektů pro region Česká Kanada - Staněk, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hesková, Marie, 1948-; Voborská, Alena (2011)
Diplomová práce je zaměřená na návrh vhodného projektu přírodní park Česká Kanada a je rozčleněná do dvou hlavních částí. V teoretické části jsou nejdříve definovány základní charakteristiky cestovního ruchu. Poté je popsána destinační management a marketing. V praktické části je představen přírodní park Česká Kanada. Dále provedena analýza vnitřního prostředí prostřednictvím primární a sekundární nabídky. Následuje analýza vnějšího prostředí za využití metody PESTEL. Po provedení SWOT analýzy následuje návrh vhodného projektu za použití rozšířeného marketingového mixu cestovního ruchu.
Vedoucí práce: Marie Hesková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch; management destinací; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; tourism; destination management; master's theses