Cizinci na trhu práce v ČR - Duchoňová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kaczor, Pavel; Luštický, Martin, 1982- (2011)
Cizinci jsou přirozenou součástí života každé země a také pro trh práce se stávají nezbytnými pro jeho další fungování a tím i rozvoj a růst celé ekonomiky. Tato práce se zabývá problematikou cizinců na trhu práce v České republice, analyzuje jejich počty podle země původu, jejich profesní skladbu a zabývá se také řadou polopravd a "mýtů" spojených s cizinci. Právě tyto "mýty" se snažím na základě relevantních údajů potvrdit nebo vyvrátit.
Vedoucí práce: Pavel Kaczor
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: trh práce; cizinci; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; labor market; aliens; bachelor's theses