Daňové doklady v návaznosti na DPH - Houdek, Leoš (2011)
Tato práce si klade za úkol porovnat legislativní úpravu České republiky s právními normami Evropské unie týkajícími se vystavování daňových dokladů. Práce obsahuje detailní popis závazných pravidel, kterými je povinen se řídit český daňový subjekt při vystavování daňových dokladů.