Daňové doklady v návaznosti na DPH - Houdek, Leoš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kozlová, Taťána; Knížek, Milan (2011)
Tato práce si klade za úkol porovnat legislativní úpravu České republiky s právními normami Evropské unie týkajícími se vystavování daňových dokladů. Práce obsahuje detailní popis závazných pravidel, kterými je povinen se řídit český daňový subjekt při vystavování daňových dokladů.
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: daň z přidané hodnoty; daňové doklady; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; value-added tax; taxation documents; bachelor's theses