Analýza systémů důchodového zabezpečení - Šíma, Daniel (2011)
1. Cílem práce je analýza systémů důchdového zabezpečení. 2. Práce se může zaměřit na způsoby důchodového zabezpečení v různých zemích a komparovat zkušenosti v jednotlivých zemích. 3. Práce by měla analyzovat možnosti důchodové reformy v České republice, výhody a nevýhody jednotlivých variant.