Analýza systémů důchodového zabezpečení - Šíma, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Votava, Libor; Novák, Michal (2011)
1. Cílem práce je analýza systémů důchdového zabezpečení. 2. Práce se může zaměřit na způsoby důchodového zabezpečení v různých zemích a komparovat zkušenosti v jednotlivých zemích. 3. Práce by měla analyzovat možnosti důchodové reformy v České republice, výhody a nevýhody jednotlivých variant.
Vedoucí práce: Libor Votava
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: důchodové reformy; penzijní fondy; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; pension reforms; pension funds; bachelor's theses