Analýza organizací cestovního ruchu v Jihočeském kraji - Kartáková, Romana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Musil, Martin, 1976-; Jaderná, Eva (2011)
Cílem této bakalářské práce je analýza a hodnocení organizací cestovního ruchu v Jihočeském kraji. Práce je členěna do pěti základních částí. První část popisuje destinační management a jeho specifika. Dále jsou popsány teoretické předpoklady fungování organizací cestovního ruchu (právní forma, způsoby financování atd.). Ve třetí části jsou vymezeny základní charakteristiky cestovního ruchu v daném regionu a Strategie rozvoje cestovního ruchu v Jihočeském kraji. Čtvrtá část zkoumá organizace cestovního ruchu v rámci dané destinace. V poslední části je provedeno zhodnocení současného stavu řízení a organizace cestovního ruchu v kraji.
Vedoucí práce: Martin Musil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: management destinací; cestovní ruch; Jihočeský kraj (Česko : 2000-); management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; destination management; tourism; Jihočeský kraj (Czechia : 2000-); South Bohemian Region (Czechia : 2000-); bachelor's theses