Nezaměstnanost absolventů českých vysokých škol - Šíšová, Veronika (2011)
Bakalářská práce se zabývá nezaměstnaností absolventů vysokých škol v České republice. Je rozdělena na dvě části-teoretickou a praktickou. Teoretická část chrakterizuje nezaměstnanost, její druhy, příčiny a možná řešení. V praktické části se zaměřuji na nezaměstnanost absolventů vysokých škol na trhu práce v reginu Tábor a České Budějovice. Tyto dva regiony jsou porovnány s hlavním městem České republiky Prahou.Praktická část obsahuje také anketní šetření provedené mezi studenty třetího ročníku čtyř vysokých škol.