Nezaměstnanost absolventů českých vysokých škol - Šíšová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Nový, Jan, 1966- (2011)
Bakalářská práce se zabývá nezaměstnaností absolventů vysokých škol v České republice. Je rozdělena na dvě části-teoretickou a praktickou. Teoretická část chrakterizuje nezaměstnanost, její druhy, příčiny a možná řešení. V praktické části se zaměřuji na nezaměstnanost absolventů vysokých škol na trhu práce v reginu Tábor a České Budějovice. Tyto dva regiony jsou porovnány s hlavním městem České republiky Prahou.Praktická část obsahuje také anketní šetření provedené mezi studenty třetího ročníku čtyř vysokých škol.
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: absolventi vysokých škol; nezaměstnanost; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; college graduates; unemployment; bachelor's theses