Image a vztah s veřejností soukromé vysoké školy - Hrodějová, Simona; Jarošová, Eva, 1955-; Bedrnová, Eva, 1946-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této diplomové práce je teoretické shrnutí poznatků a charakteristik vnějšího obrazu organizace a charakteristik vztahů s veřejností, neboli Public Relations a následné provedení PR auditu a výzkumu image organizace ze strany klíčové cílové skupiny organizace. Dalším důležitým cílem je na základě zjištění z PR auditu navrhnout zlepšující doporučení, které dopomůžou k optimalizaci komunikace s veřejností. Analýza i výzkum byly uskutečněny ve vysokoškolské vzdělávací instituci XY s.r.o. Jako metodický postup pro PR audit jsem zvolila výzkumné metody analýzy věcných skutečností pomocí odborné literatury a interních dokumentů podniku a osobního polostandardizovaného rozhovoru. Pro zjištění postojů klíčové cílové skupiny zájemců o studium k image organizace bylo použito dotazníkové šetření.
Vedoucí práce: Eva Jarošová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses