Samoregulácia v oblasti komerčných komunikácií na alkoholické nápoje v Európe - Sukopová, Jana; Mikeš, Jiří, 1942-; Postler, Milan, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Diplomová práca na tému Samoregulácia v oblasti komerčných komunikácií na alkoholické nápoje v Európe porovnáva jednotlivé prístupy krajín k etickej samoregulácii a jej vplyvom na spotrebiteľa. Práca je rozdelená do dvoch častí. Prvá, teoretická časť, sa zameriava na vysvetlenie základných pojmov týkajúcich sa samoregulácie a komerčných komunikácií. Podstatný priestor v tejto časti je venovaný analýze súčasnej situácie v Európe a v Českej republike. Druhá, praktická časť, obsahuje rozbor súčasných samoregulačných aktivít v spoločnosti Plzeňský Prazdroj. Na záver je uvedené vyhodnotenie marketingového výskumu zameraného na analýzu súčasného stavu samoregulácie a aktivít spoločnosti Plzeňský Prazdroj v tejto oblasti očami spotrebiteľa.
Vedoucí práce: Jiří Mikeš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses