Návrh marketingové strategie společnosti SIDAT,spol. s r.o. - Němcová, Kristýna; Postler, Milan, 1960-; Mikeš, Jiří, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Společnost SIDAT spol. s r.o. je v oboru automatizace a průmyslové informatiky úspěšnou firmou. Jako každá firma, tak i společnost SIDAT ale potřebuje pro svůj další růst využívat komunikační nástroje, díky kterým může svou působnost rozšířit a stát se tak jedničkou ve svém oboru. Cílem mé diplomové práce bylo na základě analýzy navrhnout takovou marketingovou strategii, která by firmě dopomohla dostat se do většího povědomí, zajistit si úspěch v oboru automatizace a průmyslové informatiky a stát se jedničkou nejenom na českém, ale i na evropském trhu. Pro dosažení cíle práce byla provedena důkladná analýza všech dosavadních marketingových aktivit, a s pomocí SWOT analýzy byly zhodnoceny příležitosti , hrozby, silné a slabé stránky společnosti. Na základě toho byly vybrány vhodné marketingové aktivity s ohledem na velikost podniku a na činnosti společnosti v oboru informatiky a automatizace, které jsou součástí B2B segmentu. Na závěr byl stanoven časový harmonogram aktivit a rozpočet.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses