Společenská odpovědnost firmy na trhu alkoholických nápojů - Doškářová, Pavlína (2011)
Diplomová práce analyzuje problematiku společenské odpovědnosti firem, přičemž se především zaměřuje se na aktivity Plzeňského Prazdroje. Obsahuje výzkum, který měl za cíl ukázat efektivitu společenské odovědnosti a zjistit prostor pro ještě vyšší efektvitu společenské odpovědnosti Plzeňského Prazdroje. Nakonec v práci najdete shrnutí nejpodstatnějších závěrů a doporučení dalších kroků.