Společenská odpovědnost firmy na trhu alkoholických nápojů - Doškářová, Pavlína; Halík, Jaroslav, 1961-; Šaršon, Vít; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Diplomová práce analyzuje problematiku společenské odpovědnosti firem, přičemž se především zaměřuje se na aktivity Plzeňského Prazdroje. Obsahuje výzkum, který měl za cíl ukázat efektivitu společenské odovědnosti a zjistit prostor pro ještě vyšší efektvitu společenské odpovědnosti Plzeňského Prazdroje. Nakonec v práci najdete shrnutí nejpodstatnějších závěrů a doporučení dalších kroků.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses