Analýza vernostného programu spoločnosti IKEA - Lukáčová, Jana (2011)
Diplomová práca na základe teoretických východísk o zákazníckej lojalite a vernostných programoch analyzuje a hodnotí vernostný program spoločnosti IKEA, porovnáva ho s vernostnými programami konkurentov v ČR a na základe primárneho výskumu pomocou dotazníkového šetrenia zisťuje mieru účasti zákazníkov na programe, ako je program vnímaný a pre koho je najatraktívnejší. Na základe týchto zistení sú potom navrhnuté možné zlepšenia.