Analýza vernostného programu spoločnosti IKEA - Lukáčová, Jana; Chylíková, Hana, 1953-; Stejskalová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Diplomová práca na základe teoretických východísk o zákazníckej lojalite a vernostných programoch analyzuje a hodnotí vernostný program spoločnosti IKEA, porovnáva ho s vernostnými programami konkurentov v ČR a na základe primárneho výskumu pomocou dotazníkového šetrenia zisťuje mieru účasti zákazníkov na programe, ako je program vnímaný a pre koho je najatraktívnejší. Na základe týchto zistení sú potom navrhnuté možné zlepšenia.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses