Analýza pracovních sil v prodejně stavebnin - Valná, Hana (2011)
Tato diplomová práce ukazuje způsob rozvržení pracovníků na směny při pravidelném pracovním úvazku avšak při nerovnoměrně rozvržené pracovní době. Jedná se o pokrývací problém nebo též set-covering problem. V textu je popsán způsob řešení pomocí matematického modelování a programy pro možné vyřešení plánování pracovníků na směny. Uvedená problematika je demonstrována na příkladu reálné společnosti.