Analýza pracovních sil v prodejně stavebnin - Valná, Hana; Kalčevová, Jana; Zouhar, Jan, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tato diplomová práce ukazuje způsob rozvržení pracovníků na směny při pravidelném pracovním úvazku avšak při nerovnoměrně rozvržené pracovní době. Jedná se o pokrývací problém nebo též set-covering problem. V textu je popsán způsob řešení pomocí matematického modelování a programy pro možné vyřešení plánování pracovníků na směny. Uvedená problematika je demonstrována na příkladu reálné společnosti.
Vedoucí práce: Jana Kalčevová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses