Nástroje monetární politiky v ČR v rocích 2000-2010 - Kulbakov, Nikolay; Soukup, Jindřich, 1955-; Nečadová, Marta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
V třetím tisíciletí ČNB přijala politiku cílování inflace. K této politice ČR přistoupila, jako jedná z prvních zemi. Diplomová práce navazuje se na mojí bakalářskou prácí s názvem "Nástroje monetární politiky v ČR po roce 2000" z roku 2009 a zabývá se vysvětlením nástrojů a principů monetární politiky v podmínkách politického kurzu cílování inflace.
Vedoucí práce: Jindřich Soukup
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses