Návrh uživatelského rozhraní studijního informačního systému VŠE - Šromek, Jan; Sigmund, Tomáš; Snížek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Cílem této práce je analyzovat stav uživatelského rozhraní současného integrovaného studijního informačního systému VŠE (ISIS), popsat jeho chyby na základě uživatelského testu a navrhnout jeho použitelnější řešení. V práci je také zahrnut popis současných trendů vývoje uživatelského rozhraní a popis nástrojů a technik, které jsou v návrhu využívány. Přínos práce spočívá v praktickém řešení nového návrhu uživatelského rozhraní informačního systému pro studenty. Úvodní část je věnována popisu významu uživatelského rozhraní a kdo se na jeho návrhu podílí. Další část práce popisuje vývoj a moderní trendy návrhu uživatelského rozhraní nejpoužívanějších služeb jako Google, Facebook a další. V praktické části popisuji hlavní chyby současného stavu ISIS a závěrečná část je věnována návrhu řešení nové struktury systému a uživatelského rozhraní.
Vedoucí práce: Tomáš Sigmund
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses