Měnová politika Federální reservní soustavy v letech 2007-2010 - Tóthová, Jana; Koderová, Jitka; Dohányos, Vojtech; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Diplomová práce popisuje kauzální vztahy, které vedou od příčin americké finanční krize přes její projevy až ke konkrétním reakcím Federálního rezervního systému. Po identifikaci projevů krize se autorka detailně zabývá zavedenými opatřeními -- jejich charakteristickými rysy a principem fungování. Náhttps://isis.vse.cz/auth/student/doplnujici_info_zp.pl?zp=26585;studium=69373;obdobi=676;edit=1;klic=45092sledně hodnotí efektivitu těchto opatření a popisuje roli, kterou sehrála v celkovém přístupu Federálního rezervního systému k řešení krize.
Vedoucí práce: Jitka Koderová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses