Vypovídací schopnost rozvahy/Reporting Ability of Balance Sheet - Bečková, Jana (2011)
Obsahem této bakalářské práce je zhodnotit vypovídací schopnost rozvahy. První dvě části jsou věnovány české úpravě. V poslední části jsou zmíněny vybrané položky rozvahy a jsou porovnány z pohledu jejich úpravy dle České legislativy a dle Mezinárodních Standardů Účetního Výkaznictví.