Podnikatelský plán - Čtvrtečka, Lukáš (2011)
Diplomová práce je rozdělena na dvě části. První částí je část teoretická zabývající se podnikatelským plánem, automobilovým průmyslem a právními formami podnikání v České republice. V teoretické části jsou popsány požadavky na strukturu podnikatelského plánu a součástí jsou také doporučení na vlastní sestrojení podnikatelského plánu. Praktická část vychází z části teoretické a je představována sestrojeným konkrétním podnikatelským plánem na zřízení autoservisu zabývajícím se elektronikou a zabezpečením automobilů. Součástí je analýza konkurence, analýza prostředí a predikce odhadovaných výkonů. Aplikována byla mj. SWOT analýza.