Podnikatelský plán - Čtvrtečka, Lukáš; Tyll, Ladislav; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce je rozdělena na dvě části. První částí je část teoretická zabývající se podnikatelským plánem, automobilovým průmyslem a právními formami podnikání v České republice. V teoretické části jsou popsány požadavky na strukturu podnikatelského plánu a součástí jsou také doporučení na vlastní sestrojení podnikatelského plánu. Praktická část vychází z části teoretické a je představována sestrojeným konkrétním podnikatelským plánem na zřízení autoservisu zabývajícím se elektronikou a zabezpečením automobilů. Součástí je analýza konkurence, analýza prostředí a predikce odhadovaných výkonů. Aplikována byla mj. SWOT analýza.
Vedoucí práce: Ladislav Tyll
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses