Mezipodnikové srovnávání nábytkářských společností - Zikmundová, Michaela (2011)
Práce se zabývá mezipodnikovým srovnáváním vybraných nábytkářských společností v období 2007-2009. Klade si za cíl stanovit pořadí podniků za pomoci metod mezipodnikového srovnávání, a to především podle metody jednoduchého pořadí, jednoduchého podílu, bodovací, normované proměnné a vzdálenosti od fiktivního objektu. Dále jsou v rámci práce podniky roztříděny do skupin pomocí klasifikační analýzy a vybrané výstupy graficky znázorněny pomocí spider analýzy.