Mezipodnikové srovnávání nábytkářských společností - Zikmundová, Michaela; Mikan, Pavel, 1963-; Eisler, Jan, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Práce se zabývá mezipodnikovým srovnáváním vybraných nábytkářských společností v období 2007-2009. Klade si za cíl stanovit pořadí podniků za pomoci metod mezipodnikového srovnávání, a to především podle metody jednoduchého pořadí, jednoduchého podílu, bodovací, normované proměnné a vzdálenosti od fiktivního objektu. Dále jsou v rámci práce podniky roztříděny do skupin pomocí klasifikační analýzy a vybrané výstupy graficky znázorněny pomocí spider analýzy.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses