Využití procesní analýzy k zajištění kontinuity procesů v energetické společnosti - Musil, Petr; Svatá, Vlasta, 1952-; Ludvík, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Ústředním tématem práce je kontinuita procesů jako prostředku zajištění kontinuity činnosti organizace. Práce nejprve v teoretické rovině propojuje spojité chování systémů s kontinuitou činnosti organizací a kontinuitou procesů. V druhé části se práce zabývá současnými poznatky v oblasti řízení kontinuity činnosti organizace a popisuje klíčové normy pro řízení kontinuity činnosti organizací. Práce se také zabývá vzájemným propojením těchto klíčových norem a normu BS 25999-1 propojuje na úrovni kapitol s rámci pro řízení podnikové informatiky ITIL v3 a COBIT 4.1. V závěrečné části, práce prakticky popisuje možné využití procesní analýzy a procesního modelování pro zajištění kontinuity činnosti v energetické společnosti prostřednictvím kontinuity procesů a přípravou plánů kontinuity činnosti.
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses