Investiční controlling a jeho aplikace v konkrétní společnosti - Kotásková, Martina (2011)
Diplomová práce "Investiční controlling a jeho aplikace v konkrétní společnosti" je zaměřena na charakteristiku investičního controllingu a jeho řešení v praxi. V teoretické části práce jsou shrnuty teoretické poznatky z oblasti řízení investic a investičního controllingu. Pozornost je věnována základním pojmům a metodám používaných v oblasti investičního řízení a rozhodování. Praktická část práce se věnuje analýze současného stavu investičního controllingu ve společnosti ABC, s. r. o. Na základě výsledků provedené analýzy jsou zhodnoceny přednosti a nedostatky současného stavu a navrženy změny k jeho zlepšení.