Investiční controlling a jeho aplikace v konkrétní společnosti - Kotásková, Martina; Král, Bohumil, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Diplomová práce "Investiční controlling a jeho aplikace v konkrétní společnosti" je zaměřena na charakteristiku investičního controllingu a jeho řešení v praxi. V teoretické části práce jsou shrnuty teoretické poznatky z oblasti řízení investic a investičního controllingu. Pozornost je věnována základním pojmům a metodám používaných v oblasti investičního řízení a rozhodování. Praktická část práce se věnuje analýze současného stavu investičního controllingu ve společnosti ABC, s. r. o. Na základě výsledků provedené analýzy jsou zhodnoceny přednosti a nedostatky současného stavu a navrženy změny k jeho zlepšení.
Vedoucí práce: Bohumil Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses