Multifunkční marketingový význam výtvarného projektu - Nestrojilová, Daniela; Černá, Jitka, 1961-; Štědroň, Bohumír, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem této práce je analýza marketingových souvislostí a společenských dopadů kulturního a výchovného projektu, realizovaného občanským sdružení, či jinou neziskovou organizací. Práce v sobě zahrnuje pojmy jako například event marketing, sociální marketing a jiná, k praktické části potřebná vysvětlení. Diplomová práce pojednává z praktického hlediska o fázích projektu, při čemž popisuje první fázi, která byla již uskutečněna, a předkládá návrh na realizaci dvou zbylých fází, které se plánují uskutečnit na podzim roku 2011. Tento projekt je zajímavý tím, že se v něm prolíná aspekt výchovný a kulturní s dosažením obecně prospěšného cíle. Nakonec je zde uvedena analýza tzv. sondy do spotřebitelského vnímání, a to na základě požadavků sponzora projektu.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses