Ocenění podniku výnosovou metodou - Kubátová, Martina; Jurečka, Jan, 1935-; Plánička, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Cílem mé diplomové práce bylo stanovit tržní hodnotu firmy XXX, s.r.o., prodávající šachtová dna, k 1. 1. 2010. Ocenění je vyústěním několika kroků. Finanční analýza hodnotí finanční zdraví podniku. Ve strategické analýze je stanoven relevatní trh a prognóza jeho tržeb. Následuje prognóza generátorů hodnoty a sestavení finančního plánu. Výsledné ocenění je provedeno na základě výnosové metody DCF Equity.
Vedoucí práce: Jan Jurečka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses