Ocenění poradenské organizace - Wernerová, Kristýna (2011)
Cílem diplomové práce je odhadnout tržní hodnotu české společnosti, zabývající se poskytováním software a poradenství, k 1. 1. 2011. Práce obsahuje finanční analýzu, strategickou analýzu, analýzu a prognózu generátorů hodnoty, finanční plán a závěrečné ocenění, pro které byla použita metoda diskontovaných peněžních toků (DCF) a doplňkově také metoda tržního porovnání (odvětvové násobitele).