Ocenění poradenské organizace - Wernerová, Kristýna; Jurečka, Jan, 1935-; Pastejřík, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Cílem diplomové práce je odhadnout tržní hodnotu české společnosti, zabývající se poskytováním software a poradenství, k 1. 1. 2011. Práce obsahuje finanční analýzu, strategickou analýzu, analýzu a prognózu generátorů hodnoty, finanční plán a závěrečné ocenění, pro které byla použita metoda diskontovaných peněžních toků (DCF) a doplňkově také metoda tržního porovnání (odvětvové násobitele).
Vedoucí práce: Jan Jurečka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses