Hypoteční trh v České republice - Sadílková, Hana; Arltová, Markéta, 1970-; Bubáková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tato práce charakterizuje celý český hypoteční trh a zahrnuje jeho vývoj od samého počátku po současnost. Nejprve se zabývá hypotečními úvěry obecně, následuje analýza hypotečního trhu České republiky, nechybí ani rozbor trhu z pohledu jednotlivých krajů a hypotečních bank, které hypotéky poskytují. V této kapitole je ještě provedena analýza časové řady o počtu poskytnutých hypoték. Následující pozornost je věnována Hypoteční bance, a.s., která se na hypotečním trhu objevila jako první a první pozici neustále obhajuje před svou konkurencí. Práce se zaměřuje na strategii Hypoteční banky, a.s., doplněnou o finanční výsledky jejího hospodaření. Celá práce obsahuje přehledné tabulky a grafy.
Vedoucí práce: Markéta Arltová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statistické a pojistné inženýrství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses