Porovnání obsahu a struktury výsledovky v manažerském a finančním účetnictví se zaměřením na oblast tržeb na příkladu obchodní společnosti - Ochman, Daniel (2011)
Cílem mojí bakalářské práce je provést analýzu rozdílů mezi výsledovkou v manažerském účetnictví a ve finančním účetnictví. Nejprve jsou v teoretické části vyjmenovány rozdíly mezi výsledovou v manažerském a finančním účetnictví teoreticky. V navazující praktické části je proveden popis a analýza tvorby výsledovky a rozdílů mezi výsledovkou v manažerské a finančním účetnictví na příkladu obchodní společnosti.