Porovnání obsahu a struktury výsledovky v manažerském a finančním účetnictví se zaměřením na oblast tržeb na příkladu obchodní společnosti - Ochman, Daniel; Halíř, Zbyněk; Wagner, Jaroslav, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Cílem mojí bakalářské práce je provést analýzu rozdílů mezi výsledovkou v manažerském účetnictví a ve finančním účetnictví. Nejprve jsou v teoretické části vyjmenovány rozdíly mezi výsledovou v manažerském a finančním účetnictví teoreticky. V navazující praktické části je proveden popis a analýza tvorby výsledovky a rozdílů mezi výsledovkou v manažerské a finančním účetnictví na příkladu obchodní společnosti.
Vedoucí práce: Zbyněk Halíř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses