Měření daňových úniků - Kotala, Jan; Vítek, Leoš, 1970-; Pavel, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Tato práce se zabývá měřením daňových úniků. První část práce popisuje teorii daňového úniku, jeho vymezení, definici v legislativě, ekonomické vymezení a jeho důsledky. Zvláštní kapitola se věnuje vztahu šedé ekonomiky a daňových úniků. Druhá část práce se zaměřuje na teorii měření daňových úniků a v poslední závěrečné části lze nalézt měření objemu šedé ekonomiky a daňových úniků v České republice.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses