Implementace IFRS - Jirmusová, Lucie; Pelák, Jiří, 1977-; Sklenár, Roman, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Hlavním tématem diplomové práce je analýza průběhu implementace Mezinárodních účetních standardů (IFRS). Zabývá se však nejen procesem samotné implementace, ale i popisem tohoto pojmu, jeho historií a jeho funkcí v rámci jak mezinárodního, tak českého účetního prostředí. Součástí je také srovnání vedení účetnictví podle českých účetních standardů a podle IFRS, legislativních rozdílů a problémů s touto rozdílností spojených. V praktické části se pak práce věnuje samotné analýze implementace znázorněné na konkrétní české firmě -- RETAL CZECH a.s.
Vedoucí práce: Jiří Pelák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses