Aplikace metod Štíhlé výroby ze zvláštním zaměřením na metodu Total Productive Maintenance ve společnosti BAEST, a.s. - Novotný, Jakub; Kislingerová, Eva, 1950-; Kulovaný, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem aplikace konceptu pro optimalizaci údržby - Totálně produktivní údržba, a to v kontextu širšího konceptu štíhlé výroby, ve výrobní společnosti BAEST. Obsahem práce je seznámení s teoretickým zázemím štíhlé výroby a údržby, posouzení současného stavu v oddělení údržby této společnosti v reflexi na toto teoretické zázemí, identifikace potenciálu pro zlepšení posouzením současného stavu a teoreticky ideálního stavu a návrh jednotlivých opatření, jak fungování oddělení údržby zlepšit a zefektivnit.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses