Analýza rizik PPP projektů - Tesařová, Petra; Valach, Josef, 1933-2025; Hruboň, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou projektů Public Private Partnership (PPP), jejím cílem je popsat koncept PPP z teoretického hlediska, zmínit jeho potencionální výhody a také současnou kritiku. Dále popisuje metody hodnocení PPP projektů, analýzu rizik a bariéry intenzivnějšího využívání PPP projektů v České republice. Na závěr se práce soustředí na projekt realizovaný v České republice na regionální úrovni, popisuje problémy spojené s hodnocením tohoto projektu a porovnává výhodnost realizace projektu formou PPP s formou klasické veřejné zakázky.
Vedoucí práce: Josef Valach
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses