Podnikání na internetu jako služba - Drozd, Michal; Hartman, Ladislav; Holeček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem této práce je popsání podnikatelského záměru komplexní internetové agentury, která bude poskytovat široké spektrum služeb přesahujících i působnost internetu. Teoretická část definuje právní rámec, internetové prostředí a možné strategie úspěchu. V praktické části se pak věnuji konkrétnímu podnikatelskému plánu. Nejprve je popsáno personální obsazení včetně požadavků na jednotlivé pozice. Analýza konkurence spolu s popisem okolí firmy podporují realistická očekávání v plánu prodejů. Ve finanční části je provedena podrobná kalkulace jednotlivých produktů a sestavení finančních plánů. Podnikatelský záměr je zakončen SWOT analýzou.
Vedoucí práce: Ladislav Hartman
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses