Vliv kreativního účetnictví na snížení základu daně - Mikeš, Jan; Pelák, Jiří, 1977-; Molín, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Diplomová práce má za úkol postihnout různé reálné způsoby ovlivnění základu daně pomocí kreativního účetnictví. V práci na reálných příkladech odhalených kontrolami finančního úřadu prezentuji různé typy snižování výnosů, zvyšování nákladů, urychlování nákladů či operací mezi propojenými osobami, které ovlivňují základ daně a daňovou povinnost. Součástí práce jsou i kapitoly o osobní spotřebě podnikatele, mankách a chybách.
Vedoucí práce: Jiří Pelák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses