Procesní řízení a řízení efektivnosti veřejného sektoru - Peták, Pavel (2011)
Tato diplomová práce zahrnuje analýzu využití moderních metod, které mají zvyšovat efektivnost veřejného sektoru a dále aplikuje tyto metody na konkrétní případ. V práci je krátce popsán model CAF i smysl zavedení centrální projektové kanceláře.