Procesní řízení a řízení efektivnosti veřejného sektoru - Peták, Pavel; Říčka, Tomáš; Duchek, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato diplomová práce zahrnuje analýzu využití moderních metod, které mají zvyšovat efektivnost veřejného sektoru a dále aplikuje tyto metody na konkrétní případ. V práci je krátce popsán model CAF i smysl zavedení centrální projektové kanceláře.
Vedoucí práce: Tomáš Říčka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses